A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лавочненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №2 Славської селищної ради Стрийського району Львівської області
Львівська область

Новини

Дата: від до Скинути

"На Чорнобиль журавлі летіли"

37 років тому, 26 квітня 1986 року, сталася наймасштабніша техногенна катастрофа в історії людства – аварія на Чорнобильській АЕС. Сьогодні у нас пройшов урок-реквієм "На Чорнобиль журавлі летіли", на якому учні вшанували пам’ять героїв, які ціною власного життя та здоров’я врятували людство від глобальної ядерної катастрофи., виготовили з паперу "Ангелів пам'яті ", використали асоціативний кущ та створили банер.

15:08 26.04.2023

Підсумок конкурсу малюнків

Учні нашого закладу, під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Анатолія Мурина,  взяли участь у творчому конкурсі дитячих малюнків «Війна очима дітей», засновник якого  учасник бойових дій Юрій Гейвич. Конкурс відбувся у березні, а сьогодні діти всією командою учасників і групою підтримки приїхали у м.Сколе та взяли участь у підсумках конкурсу. Після  отриманих Грамот та Подяк  грали в гру-квест та отримали подарунки від майстрів аквагриму. Вітаємо наших учасників і дякуємо організаторам! Було цікаво!!!

20:03 02.04.2023

Подарунок від волонтерів

Вчора наш заклад отримав подарунки, два генератори. Дякуємо The Lions of Switzerland-Liechtenstein,Валентину Кравченку, голові правління Lions Clubs International Ukraine, Наталії Ільїнській, координаторці Lions Clubs International Ukraine Олександрі Дмитрух, волонтерці, Безі В.М,голові Славської СР, депутатам Гриціву,Гребовичу, Блистіву та Биленю.

19:58 02.04.2023

"Здорові зуби – запорука здоров’я"

20 березня відзначається Всесвітній день здоров'я ротової порожнини. З цієї нагоди хочемо нагадати, що чистити зуби та приходити до стоматолога потрібно, починаючи з 6 місяців. Щасливий той, хто не знає, що таке зубний біль. А щоб якомога краще убезпечити себе від такого неприємного відчуття, сьогодні в нашій школі учні провели акцію «Здорові зуби – запорука здоров’я». І хоча захід відбувався у жартівливій формі, але всі віднеслися до акції серйозно та з відповідальністю. На завершення кожен учень отримав «тематичний подаруночок» від Славської селищної ради. Подробиці у фотозвіті.

22:27 20.03.2023

А Шевченко завжди сучасний...

     Пам’ять Кобзаря вшанували у нашій школі. Впродовж  години лунала Шевченкова поезія та пісні на його вірші, які чергувалися з оплесками.          По-новому сприймається його творчість у наш час…  Він і сьогодні споглядає з небесних висот на зранену Неньку Україну і молиться за неї перед Всевишнім Богом!     Тож дякуємо, Тарасе, пам’ятаємо тебе і шануємо!

14:34 10.03.2023

«Меморандум про співробітництво» в дії.

Учні Лавочненського ЗЗСО І-ІІ ст.№2, а також їхні батьки, вчителі висловлюють вдячність Славській селищній раді Володимир Бега та ТОВ «Славські Хіл» Андрій Дьомін за надану можливість дітям активно провести час, покататися на гірськолижних трасах та відпочити.  Враження тільки позитивні, а особливо в тих, хто вперше катався на крісельному витязі. Щиро дякуємо і настійливо просимо на майбутнє: продовжувати дію Меморандуму, бо на наступний рік нас буде значно більше.

11:17 08.03.2023

111 днів у школі

Свято… п'ятниця... школа... актовий зал... сміх...... танці... пісні... рахунок... казки... загадки... відео... батьки.... вчителі… Виховний захід  у Першому класі "111 днів у школі". Учні довели всім присутнім, що ці дні не пройшли в школі даремно: багато чого розповіли, показали, продемонстрували та поділилися планами на майбутнє:

14:17 03.03.2023

День Рідної Мови

Із чорнобривців сплетена душа моєї мови... Сьогодні учні нашої школи разом з усім світом відзначили День Рідної Мови. " Мова - це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях",- зауважила ведуча свята. Цікаві факти про рідне слово глядачі почерпнули з вуст Україночки. Присутні милувались барвами рідного слова, його милозвучністю та проникливістю. Я намалюю на папері щасливу дитину, де в мирному небі літають птахи. Я намалюю на папері рідну Україну без війни...прозвучало на завершення Міжнародного Дня Святої, Нескореної Української Мови...

19:30 21.02.2023

"Герої не вмирають"

20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції Гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників. Надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалося. Це була битва за наші цінності, за європейське майбутнє, за свободу. Вечір пам'яті, "Небесна Сотня у вирій полетіла", завершився скорботною  хвилиною мовчання. Так ми висловили  велику повагу та  вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні🕯️ . Нехай  світла  і вічна пам’ять  буде  героям  Європейського Майдану! Але герої не вмирають! Вони завжди будуть в наших серцях.💛💙Слава Україні!Героям Слава!🇺🇦

19:58 20.02.2023

День Валентина 2023

Українські класики вміли красиво говорити про кохання. В цьому ми переконалися, коли з-за куліс вийшли Оксана і Вакула, Стецько та Уляна, а згодом іспанка, американка, німкеня, українка. Діти артистично виконували свої ролі: Солоха чаклувала, китаянка обирала подарунок для Вакули, Оксана милувалася своєю вродою і все це відбувалося під суровід ведучих. Так герої з творів Гоголя та Квітки-Основ'яненка  на шкільній сцені відсвяткували День Валентина. Жартівлива атмосфера панувала впродовж всього заходу, а по завершенні  глядачі ще й отримали подарунки та валентинки.

20:15 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень