A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лавочненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №2 Славської селищної ради Стрийського району Львівської області
Львівська область

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Чорнобиль не має минулого!

        Чорнобиль не має минулого часу... Під такою назвою відбулася година спілкування у стінах нашої школи , яку організувала  і провела разом з учнівським самоврядуванням  вчителька Телегій М. М та учні 9 класу  Кожан В., Федькович В, Флуд С., Романинець С., Манянчин М. Адже сьогодні Україна та світ згадують День Чорнобильської трагедії - найсерйознішої і найстрашнішої аварії в ядерній історії людства, яка сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС, яка вплинула на багатьох людей

13:04 26.04.2024

Разом для найкращого Інтернету

06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 21 День безпечного Інтернету.

12:42 06.02.2024

Осінь-чаріниця

           За вікном зараз осінь...    Золота пора року, що дивує багатством кольорів, фантастичним поєднанням фарб: від яскравих, вражаючих уяву, до розмито-прозорих півтонів. Саме в цю пору року природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, гірлянди з жовтого листя, грона горобини, калини тощо.

14:02 15.09.2023

Пам'ятаємо! Віримо! Переможемо!

Учні нашої школи взяли участь у флешмобі "Пам'ятаємо! Віримо! Переможемо!", приуроченому Дню памяті та примирення. Школярі 2-3 класів та учасники гуртка "Природа і фантазія" власноручно виготовили червоні маки - символи кривавого сліду від куль. Ми відзначаємо цей День в умовах жостокої війни з ненаситним ворогом. Пам'ятаємо тих, хто захищав Україну тоді! Віримо в тих, хто боронить Україну сьогодні!

13:11 08.05.2023

Зустріч з воїном

У нас знову зустріч. Нашу школу відвідав колишній випускник, а нині захисник України, свідок жорстоких подій у Бахмуті Андрій Барна. Хвилююча зустріч з вчителями та учнями. Андрій скромно розповів про себе, відповів на запитання допитливих дітей, які ніяк не  відпускали Андрія (бо запитань у дітей було ой як багато). Учні передали побратимам Андрія власні малюнки з побажаннями та мріями, а третьокласники виготовили Плакат вдячності воїну. Після зустрічі фото на пам'ять і… знову прощання, комок біля горла, ледве стримані сльози матері, гордість п’ятикласника сина. Дякуємо, Андрію, за наш спокій, за твою мужність! Слава тобі, Герою!

14:37 28.04.2023

"На Чорнобиль журавлі летіли"

37 років тому, 26 квітня 1986 року, сталася наймасштабніша техногенна катастрофа в історії людства – аварія на Чорнобильській АЕС. Сьогодні у нас пройшов урок-реквієм "На Чорнобиль журавлі летіли", на якому учні вшанували пам’ять героїв, які ціною власного життя та здоров’я врятували людство від глобальної ядерної катастрофи., виготовили з паперу "Ангелів пам'яті ", використали асоціативний кущ та створили банер.

15:08 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень