A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лавочненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №2 Славської селищної ради Стрийського району Львівської області
Львівська область

Новини

Дата: від до Скинути

День Збройних Сил України

У це свято до нас завітав колишній наш випускник, а нині захисник України, Рудник Михайло.  Хоч і не із завзяттям розповідав Михайло про свою роботу, але діти так "засипали" його запитаннями, що уникнути діалогу на військову тематику не вдалося. Їх цікавило все, і зброя, і техніка, і побут, і відпочинок  солдата. Діти передали  для побратимів Михайла малюночки з побажаннями, а дівчата подарували, зворушливі до сліз, вірші. Учні та вчителі щиро вдячні Михайлові за зустріч, за його відвагу, за спокій, який він оберігає для нас.

15:54 09.12.2022

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Щорічно громадськість планети 1 грудня відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Наш заклад не залишився осторонь цієї акції. Було проведено тренінг та профілактичні бесіди на тему: «Не дай СНІДу шанс».  Мета – підвищити рівень інформованості й освіченості учнів із проблеми ВІЛ/СНІДу. Учні брали активну участь у виконанні різноманітних вправ на дану тему, поглибили знання про шляхи передачі ВІЛ – інфекції та заходи щодо її профілактики. Учасники визначили для себе поняття про здоров’я та здоровий спосіб життя, вчились толерантно ставитись до ВІЛ – інфікованих людей. В цей день була проведена акція «Серце людяності та розуміння» на знак підтримки людей хворих на СНІД.  Тож, об’єднаймо наші зусилля для досягнення успіху в подоланні страшної інфекції. Це не просто гасло. Це – потреба життя!

19:10 01.12.2022

Запали свічку пам’яті

У школі провели акцію «Запали свічку пам’яті». Під час заходу учні виконали пісню «Ти живеш» , а згодом прикріпили незабудки до карти України та запалили пам’ятні свічки. Окрім цього, учні 7 та 8класів виготовили книжку-розтяжку про Голодомор та виконували різні завдання, які нагадали школярам про безневинно замучених голодом та політичними репресіями людей. Акція ознайомила учнів з трагічним минулим нашого народу та допомогла вшанувати світлу пам'ять мільйонів загублених життів співвітчизників.

09:21 25.11.2022

Відзначаємо День Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначили День Гідності та Свободи, віддали шану загиблим на Майдані. Це свято в українському календарі, яке вистраждане мільйонами українців впродовж сотень років. Свято, назва якого відповідає тим цінностям, що є основними для будь-якої нації.  Кожен з нас повинен цінувати нашу свободу, а тим більше тепер, коли ми її виборюємо такою ціною. Тож повинні пам’ятати ці доленосні дні в нашій історії.Слава Україні!

13:58 23.11.2022

Толерантність врятує світ

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу з 16 по 22 листопада  у нашій школі проходив Тиждень толерантності «Без лихих слів» під девізом «Толерантність - дорога до миру та співпраці» за участю учнів 1-4 класів.

13:42 23.11.2022

Благодійний ярмарок

31100 грн., сума,яка була зібрана для потреб ЗСУ на сьогоднішньому благодійному ярмарку у Лавочненському ЗЗСО І-ІІ ст.N2. ЩИРО ВСІМ ДЯКУЄМО!!!

14:28 14.11.2022

Підсумок Тижня української мови та писемності

Цей тиждень об’єднав серця тих, хто вболіває за долю української нації і майбутнє Українського Слова. Учні розгадували кросворди, переглядали відеоуроки, малювали стінгазети, готували лепбокси, а  підсумком став виховний захід «Я подолаю тебе, враже, рідним словом…». Він був пронизаний духом патріотизму, любові і шани до рідного слова та України. Діти і дорослі мали можливість  відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну землю, її мову, адже мова - це наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава. Маємо боронити своє, рідне,бо живемо на своїй, Богом даній землі.

14:01 14.11.2022

Мовознавчі цікавинки...

Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і наш скарб. Її неодноразово забороняли і намагалися викорінити, але вона вистояла. З метою популяризувати українську мову  учні 8 класу, під керівництвом вчительки української мови та літератури Кирейто Роксолани Степанівни, створили лепбокс із різноманітними цікавими завданнями на мовознавчі теми та провели пізнавальний урок. Всі взяли активну участь та продемонстрували свої знання і вміння. З гідністю й шаною ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Мова - це той скарб, який об'єднує нас в одне ціле, робить нас сильнішими і непереможними!!!

13:56 14.11.2022

Всеукраїнський диктант

Учні та вчителі нашого закладу долучились до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності. Нехай щастить… Дякуємо ЗСУ, що ми маємо можливість це зробити!

10:12 09.11.2022

Барви осені

Цікаві та оригінальні роботи  з природних матеріалів, щире захоплення і здивування глядачів,  осінні палітри та композиції, навіяні самою природою. А після… таємне голосування (голосували всі: діти, вчителі, техперсонал). 

15:45 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень