A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лавочненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №2 Славської селищної ради Стрийського району Львівської області
Львівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Загадковий світ природи

Якщо у монотонне навчання маленьких школярів внести демонстрацію розмаїття сучасного світу нашої  рідної природи, то предмет "Я досліджую світ" ще більш стане цікавим і наочним. В цьому переконалися наші учні 1-4 класів відвідавши Виставку метеликів "Загадковий світ природи", що зараз перебуває у Славську. А щоб побачити, чи було цікаво  дітям, - зазирніть у  фототозвіт!

21:06 13.02.2023

День Безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Сьогодні нашим учням було запропоновано зіграти квест "ON-ляндія " до Дня Безпечного Інтернету. Кожну команду чекали завдання, а за  успішно виконані, отримали смайлики.....

14:30 07.02.2023

Ялинка Перемоги

Ніхто не зможе вкрасти Різдвяні свята та світло всередині нас. Тому у нас засяяла ЯЛИНКА ПЕРЕМОГИ, що сповіщає про наближення Нового року і Різдва. Цьогорічне святкове дерево створили власноруч і прикрасили саморобними іграшками. Воно відображає дух теперішнього часу, в якому українцям доводиться зустрічати ці свята, бо традиційна ялинка не на часі.Так вважають учасники гуртків "Оригамі","Природа і фантазія" та "Дзвінкі голосочки". На свято запросили колишнього учня нашої школи, а нині воїна, героя, Довгенка Дмитра, який прийняв наше запрошення і охоче поспілкувався з школярами. Діти колядували, віншували, засівали.На завершення зробили спільні світлини, подякували воїну за те, що оберігає наш спокій, а а ми можемо щасливо святкувати.

17:02 30.12.2022

Подорож у Казкову Країну

А ви любите отримувати подарунки? Не чекаю навіть відповіді, бо точно знаю,що подарунки любить отримувати і дорослий, і малий. На свято Миколая д зіти нашої школи, окрім солодких подарунків від Славської СР та ТзОВ <Атлас Глобал Енерджи>, ще отримали цікавий і захоплюючий подарунок від колишнього нашого учня, а нині.... обійдемося без посад, регалій і статусу, а скажемо так, як він просив... Отже, від колишнього учня нашої школи Павла КАЧАЙЛА. Завдяки йому діти потрапили до Казкової Зимової Країни, що розташована на території відпочинкового комплексу Emily Resort (Львів-Винники). Тут діти досхочу поспілкувалися з казковими героями. А завершилася наша поїздка дуже повчальним казковим мюзиклом "Вкрадений час". Поїздка була благодійна, тому щиро дякуємо Павлу за гарний відпочинок для дітей, а також директору Славського ЗЗСО за транспорт, а батькам за допомогу в організації поїздки.

13:42 20.12.2022

День святого Миколая

     Довгожданий день зустрічі з мріями та подарунками, адже до нас завітав святий Миколай. Це свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають наші діточки. Довго й старанно учні 2 і 3 класу готували для Святого справжнісіньку казку, аби показати, як вони його люблять, які вони слухняні й талановиті. Глядачі потрапили в лісову казку. Сороки, Білочка, Лисичка, Зайчик, Вовчисько, Фея, Страшило- всі  очікували на святого Миколая. І він не забарився…Прийшов з подарунками. А ще діточки просили справжнього дива - Перемоги і Миру  для України.

17:21 16.12.2022

Подарунки на передовій

Минулого тижня школу відвідав наш колишній учень, а нині воїн ЗСУ Рудник Михайло. Діти передали на передову побратимам Михайла свої малюночки. І ось скромні подарунки знайшли своїх адресатів. Слава Україні і Слава Героям!

20:32 14.12.2022

Андріївські вечорниці

Одним із свят, яке завжди відзначали наші діди та прадіди, був День святого Андрія. Учні  нашої школи вирішили не порушувати хорошу українську традицію, а ненадовго повернутися в минуле. І влаштували справжнє свято – Андріївські вечорниці.  На  початку ведучі закликали всіх на свято, розповіли про його християнську основу, яка не має нічого спільного із народними звичаями та обрядами.  Усі присутні змогли поринути в атмосферу українського гуляння. Виконуючи пісні, жарти, ігри, учні відтворили увесь колорит української культури та мали можливість проявити свої таланти, відчути себе акторами, артистами.А на завершення всіх учасників свята пригостили смачними традиційними українськими варениками.

16:37 14.12.2022

Всеукраїнський проект Flowers4School

Сьогодні ми дякуємо проекту Flowers4School за отримане насіння квітів. І хоча на дворі зима, нас холод не зупинив. Вчителі разом з учнями  6.9 класів засадили шкільні клумби подарованим насінням квітів. Яка вийде композиція, побачимо навесні, але користь і задоволення від  такої роботи очевидна. Щиро дякуємо проекту за такий щедрий подарунок. Кому цікавий цей проект, зайдіть за посиланням https://www.flowers4school.com/ 

17:26 09.12.2022

День української хустки

Неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Свято започатковане в Україні в 2019 році (Вікіпедія). Це свято не обійшло і наш заклад. Коментарі тут зайві, а детальніше про свято у фотозвіті.

16:46 09.12.2022

Святкуємо Миколая по Європейськи

Всі ми знаємо, що значна частина Європи святкує Різдво 25 грудня, а відповідно Миколай, чи пак Санта Клаус, приходить  до дітей дещо скоріше. Вчителька англійської мови Сачко Світлана організувала в закладі свято Миколая по-Європейськи: 6 грудня провела конкурс пісні Jingle bells серед учнів 5-7 класів. Жюрі не просто було визначити переможця, але все ж таки  приз, розтяжка з написом Merry Christmas, дістався учням 7 класу. 

16:21 09.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень