A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лавочненський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №2 Славської селищної ради Стрийського району Львівської області
Львівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Екологічний десант

Вже вкотре учні нашого закладу долучаються до прибирання територій. На цей раз ми вирішили відвідати лісові угіддя, а захід назвали "Екологічний десант". Підсумок цього заходу відбувся 28 жовтня 2022 року прибиранням лісу учнями 6,7 та 9 класів. Цьому заходу передувало ряд бесід з учнями на екологічну тематику, презентація та фільм про екологічну загрозу людству. А ще цікавий був диспут «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». А ще у дітей виникло прохання до дорослих: НЕ СМІТІТЬ, А НАСМІТИЛИ – ПРИБЕРІТЬ!!!

13:19 31.10.2022

Олімпійський тиждень в школі

З метою поширення ідей олімпізму та розвитку олімпійського руху в Україні, популяризації здорового способу життя в нашому закладі пройшов Олімпійський тиждень з19.09. по 23.09.2022 року. У рамках його проведення було організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, а також спортивні змагання. У спортивному святі, яке було організоване у закладі,   усі бажаючі мали можливість випробувати свої сили, спритність та витривалість.Організували проведення заходу вчителі фізичної культури та початкових класів.

16:15 28.10.2022

День психологічного розвантаження

Сьогодні наш заклад відвідали спеціалісти ГО "ДЕСТИГМА"(психологічна підтримка). Учні  щиро із захопленням спілкувалися з гостями та  вдячні  за приємну зустріч. Відверте спілкування з психологами завжди іде на користь, адже в учнів,особливо підліткового віку, багато питань, на які не кожен  дорослий дасть відповідь. А  під час спілкування дітей з такими спеціалістами, можна отримати  відповідь на багато запитаннь, які виникають у теперішній, тривожний для країни, час.

14:47 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень